Product was successfully added to your shopping cart.

USTVARJANJE MORSKEGA VZDUŠJA V NAŠEM DOMU

Svež morski zrak, sonce, peščena plaža, vonj oleandrovcev in borovcev. Pozibavanje na morski gladini in občutek popolne svobode.

USTVARJANJE MORSKEGA VZDUŠJA V NAŠEM DOMU

Svež morski zrak, sonce, peščena plaža, vonj oleandrovcev in borovcev. Pozibavanje na morski gladini in občutek popolne svobode.Trenutno vas prav gotovo večina že nestrpno pričakuje dopust in se v mislih odpravlja na potovanje. Če pa letos ne boste dopustovali na morju ali pa ste se že vrnili iz dopusta in si želite podaljšati počitniško vzdušje, si ga lahko pričarate z našimi skrbno izbranimi dodatki za dom.

Podobe in motivi

Podobe ladjic in ladij bodo v vas obudile spomine na pozibavanje na morski gladini, kamnite skulpture vas bodo spomnile kamnite obale, s svečniki, vazami in laternami pa si lahko ob večerih pričarate pravo poletno romantično vzdušje. Seveda pa so prava morska poživitev tudi motivi rib in ribic, ladijske vrvi, kompasi, krmila, navtične karte, sidra in vesla.

Barve

Morsko vzdušje nam bodo pomagale ustvariti tudi skrbno izbrane barve in vzorci. Najboljša izbira so vse kombinacija modre, peščene, bele in rdeče, ki se odlično združujejo tudi v črtastih vzorcih; zgrešili pa ne bomo niti s turkizno, ki nas bo prav tako spomnila na lepote morja in svež morski zrak, odtenki rumene in oranžne, ki bosta v prostor prinesli toplino sonca in spektakularnost sončnega zahoda. V našem prodajnem programu boste našli vse potrebno, da si pričarate občutek poletne morske ležernosti kar v vašem stanovanju ali pa kotičku v vrtu in se vsaj v mislih kar takoj odpravite na morje