Product was successfully added to your shopping cart.

UREDITEV OTROŠKE SOBE PRED PRIČETKOM NOVEGA ŠOLSKEGA LETA

Najpomembnejši element v sobici za šolarja poleg pisalne mize, udobnega stola in svetilke, je prostor za shranjevanje šolskih potrebščin. Za prijetno počutje našega šolarja pa poskrbimo tudi z dekoracijo.

UREDITEV OTROŠKE SOBE PRED PRIČETKOM NOVEGA ŠOLSKEGA LETA

Za uspešen in čim bolj brezskrben pričetek novega šolskega leta poskrbite, da bo na nove podvige in učenje pripravljena tudi otroška sobica, ter da se bo vaš šolarček v njej prijetno počutil - tudi v primeru ponovnega zaprtja šol in pouka na daljavo.

SHRANJEVANJE & ORGANIZACIJA

Najpomembnejši element v sobici za šolarja poleg pisalne mize, udobnega stola in svetilke, je prostor za shranjevanje zvezkov, učbenikov in ostalih šolskih potrebščin. Za to namenjen prostor mora biti dovolj velik. Najbolj praktično je, da vsak element šolskega pribora dobi svoje – točno določeno mesto. Pri organizaciji predalov in omar si lahko pomagamo s košaricami in škatlami za shranjevanje.

TABLA ZA SPOROČILA / OPOMBE Da ne bomo česa pozabili in bomo vedno vsi seznanjeni z šolskim urnikom in termini interesnih dejavnosti poskrbimo z izbrano tablo za sporočila. Na njo lahko šolar obesi oz. pripne svoj urnik, listke z opomniki, pa tudi kakšno fotografijo, razglednico ali pa risbico. Nekatere table ponujajo tudi priročen prostor za shranjevanje drobnarij, za katere imamo namen prostor poiskati kasneje.

POLICE

Police so odlična rešitev za pridobitev dodatnega prostora za shranjevanje. Na njih lahko shranimo vse od otrokovih najljubših knjig do raznovrstnih dekoracij. Za urejen videz polic poskrbimo z umestitvijo košar ali škatel za shranjevanje, v katere skrijemo predmete, ki jih trenutno ne želimo razstaviti. Več nasvetov za ureditev polic najdete v prejšnji objavi.

DEKORACIJA

Za prijetno počutje našega šolarja poskrbimo tudi z dekoracijo sobice. Pri izbiri naj nam otroci seveda pomagajo, saj bodo oni tisti, ki bodo v sobici preživeli največ časa, zato je izredno pomembno, da je dekoracija prilagojena njihovemu okusu in željam.