Product was successfully added to your shopping cart.

POTTERY POTS LONCI ZA ZELENJE

Pottery Pots je nizozemska blagovna znamka z visokokakovostnimi cvetličnimi lončki, sadilniki in pripadajočimi artikli primernimi za dom, vrt, pisarne in javne površine. Tako košare, kot lonci so zaradi visoke kvalitete in edinstvenega videza prava paša za oči in tako popolni za različne postavitve tako v zaprtih prostorih, kot na prostem.

POTTERY POTS LONCI ZA ZELENJE

Pottery Pots je nizozemska blagovna znamka z visokokakovostnimi cvetličnimi lončki, sadilniki in pripadajočimi artikli primernimi za dom, vrt, pisarne in javne površine.

Podjetje se že od leta 2008 prizadeva zagotoviti obsežen asortima artiklov, ki temelji na prepričanju, da mora biti dizajn dostopen vsem, zato se vedno trudijo zagotoviti popolno ravnovesje med dizajnom, kakovostjo in ceno. V ponudbi najdemo vse od velikih sadilnih loncev, do majhnih dodatkov, ter vse od sijajnih zaključkov pa do robustnih materialov. Oblikovno se držijo predvsem osnovnih form in oblik, ki nas v kombinaciji z različnimi materiali, barvami in teksturami prepričajo s svojo vsestransko uporabnostjo in eleganco.

V naši ponudbi najdete artikle iz umetnega kamna t.i. fiberstone-a in sandstone-a, ter košare iz kombinacije bambusa in cementa.

Pottery Pots-ov Fiberstone je material izdelan iz 58% fino zdrobljenih kamnov in steklenih vlaken, zaradi česar so so izdeleki visoke kakovosti in zelo trdni, hkrati pa izredno lahki. Tako sadilniki, kot lonci za zelenje imajo dolgo življensko dobo in so preprosti za vzdrževanje, odporni so na vse vremenske razmere, tako na zmrzal in dež, kot tudi na sonce, hkrati pa jih zaradi njihove presenetljive lahkosti enostavno premikamo po prostoru, zato so resnično uporabniku prijazni.

Sandstone je material, sestavljen iz mešanice kamenega prahu, poliesterskega lepila in barvnega pigmenta. Ta sestava naredi lonce izredno močne, zato so primerni tako za notranjo, kot za zunanjo uporabo. Zaradi uporabe barvnih pigmentov obstaja široka paleta barvnih možnosti. Poleg tega so vsi lončki izdelani ročno, kar zagotavlja visoko kakovost in natančno izdelavo. Tako kot lonci iz fiberstone-a so tudi ti lonci zelo trdni a hkrati izredno lahki in nezahtevni za vzdrževanje. Kos so številnim vremenskim vplivom, med drugim so odporni na UV žarke in zmrzal.

Pri košarah so kot posebnost združene tradicionalne tehnike tkanja in nove kombinacije vlaken in cementa. Loncem edinstven videz daje tkana zunanja stran iz bambusa, močno, nespemenljivo obliko pa zagotavlja notranjost iz cementa. So lahke in izredno vzdržjive. Primerne so tako za notranjo, kot tudi za zunanjo uporabo, saj so odporne na različne vremenske razmere, tudi na UV žarke in zmrzal. Poleg estetske vrednosti so odlična zbir tudi zato, ker za razliko od klasičnih košar za rože, ki so od znotraj navadno zaščitene le s folijo (katera po določenem času začne prepuščati vodo), te zaradi premaza iz cementa ne prepuščajo vode. Na dnu pa imajo tudi čep za odtekanje vode, zaradi česar so še posebaj praktične, saj viška vode ni potrebno odlivati preko roba košare.

Tako košare, kot tudi lonci iz obeh materialov so zaradi visoke kvalitete in edinstvenega videza prava paša za oči in tako popolni za različne postavitve tako v zaprtih prostorih, kot na prostem.