Product was successfully added to your shopping cart.

JESENSKI DEKOR NA VRTU

V kolikor nam je vreme naklonjeno je tudi jesen na vrtu lahko naravnost čudovita.

JESENSKI DEKOR NA VRTU

Kdo pravi, da jeseni ne moremo uživati na vrtu?

V kolikor nam je vreme naklonjeno je tudi jesen na vrtu lahko naravnost čudovita.

V lepih dnevih lahko še vedno posedamo za našo vrtno garnituro, za dekor pa poskrbimo z lepimi posodami za zelenje v katere lahko nasadimo jesensko zelenje npr. reso, krizanteme, trave, mačehe itd.. V kolikor nam prostor dopušča so seveda več kot dobrodošle na vrtu tudi v tem letnem času različne laterne (najbolje je če v njih uporabimo LED sveče, ki niso narejene iz voska in imajo vgrajen timer), manjše lahko tudi obesimo s pomočjo palic za laterne.

V kolikor imamo zelenje in jesensko cvetje posajeno v posode in košare si lahko pomagamo tudi s stojali za zelenje na katera postavimo posode, da v celotno kompozicijo dodamo nekaj več dinamike, vmes pa lahko postavimo tudi kakšno starinsko dekorativno zalivalko.

Preverite ponudbo vrtnih garnitur in dekorja za vrt v spletni trgovini ali salonu, pri posodah in košarah za zelenje pa izberite artikle dobavitelja Pottery pots saj so odporne na različne vremenske vplive, UV žarke in zmrzal, zato so odlična izbira tudi v kolikor bodo zunaj ostale skozi celotno leto.