Product was successfully added to your shopping cart.

EKSKLUZIVNA DARILA

Kolekcija novega dobavitelja, ki je še posebej primerna za poročna darila

EKSKLUZIVNA DARILA

Prvi v Sloveniji zastopamo nemško podjetje Räder, ki je eno izmed vodilnih podjetij v segmentu dodatkov za dom in daril.

Podjetje je Hartmut Räder ustanovil 1. januarja 1968. Na potrebe tega revolucionarnega časa polnega evforije in svobode se je odzval z oblikovanjem produktov, ki so zadovoljili željo po boljšem oblikovanju v vsakdanjem življenju. Vse se je začelo z majhnimi izdelki, ki so bili ročno izdelani v omejenih izdajah. Pozneje so zbirko dopolnili s kolekcijo papirnatih in pisarniških potrebščin, ter voščilnic. Hartmut Räder je inspiracijo našel povsod po svetu in podjetje je v 80. letih 20. stoletja preraslo v inovatorja na trgu darilnih izdelkov.

S svojimi produkti in oblikovanjem v nas ustvarja čustva in nam pripoveduje zgodbe o ljubezni in sreči, o smehu in življenju samem. Njihovi produkti so unikatni, zasnovani z veliko mero ljubezni in predanosti ter visoko kakovostne ročne izdelave.

V naših salonih in spletni trgovini najdete skrbno izbrane dodatke za dom iz porcelana. Čudovite vaze in posodice, z zlatimi detajli, elegantne laterne, ter prikupne svečnike v obliki hišic, podstavke za prtičke in posode za hlajenje vina. Prav vsak kos je tako odlična izbira, v kolikor želite ob posebnih priložnostih podariti unikatno, nepozabno darilo visoke kakovosti ali pa le polepšati svoj dom. Kolekcija je še posebej primerna za poročna darila.