Product was successfully added to your shopping cart.

BASTION COLLECTIONS

Brezčasne kolekcije različnih artiklov iz visokokakovostne lončene keramike za lepši vsakdan.

BASTION COLLECTIONS

Izdelki podjetja Bastion Collections so že dolgo časa na naših poličkah in zagotovo si zaslužijo svoj zapis na blogu, saj gre za ene izmed najlepših in tudi najkvalitetnejših izdelkov v naši ponudbi.

Nizozemsko podjetje je svojo zgodbo začelo že leta 1989 in vsako sezono ustvarja nove artikle, ki se brez težav kombinirajo in povezujejo s prejšnjimi kolekcijami.

Njihove kolekcije so brezčasne, izdelane iz visokokakovostne lončene keramike. Zasnovane so za vsakodnevno uporabo in so čudovita popestritev za vašo kuhinjo, mizo in dom.

Na naših poličkah najdete izbor različnih velikosti in oblik keramičnih skodelic za kavo / čaj / kakav - s podstavki ali brez, desertnih krožnikov, posod za shranjevanje, steklenic za kis in olje pa tudi skledic za kosmiče, vrčkov za mleko posodic za maslo in svečnikov za čajne svečke. Poleg vsega naštetega so v ponudbi tudi dekorativne blazine, namizni trakovi in kuhinjske krpe iz 100% bombaža, ter papirnate servete.

Vse njihove artikle združuje dizajn z različnimi napisi, srčki, pikami in/ali črtami. Kolekcije so zasnovane tako, da z lahkoto kombiniramo različne kose, podajo pa se v številne stile interierja. Vsi kosi iz keramike so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju in uporabo v mikrovalovni pečici.

Tako v njihovem, kot tudi v našem podjetju verjamemo v preproste vsakodnevne užitke, ki jih delimo s prijatelji in družino, zato strankam želimo ponuditi izdelke, ki prispevajo k posebnim trenutkom in jim polepšajo prav vsak dan. Kava iz njihovih čudovitih skodelic je prav zagotovo še boljša kot sicer.