Product was successfully added to your shopping cart.

VIVA MAGENTA

Barva leta 2023, Viva Magenta 18-1750, v prostor prinaša optimizem in veselje.

VIVA MAGENTA

Barvni inštitut Pantone je za barvo leta 2023 izbral živahno mešanico rožnate in vijolične barve Viva Magenta 18-1750. Gre za drzno barvo, ki v prostor prinaša optimizem in veselje.

Najlažji način za dodajanje novih barv v prostor je, da začnete z manjšimi dodatki ali premičnimi kosi pohištva. S tem dosežemo hitro preobrazbo, poleg tega pa kose in barve, katerih se naveličate lahko enako hitro tudi zamenjate ali odstranite.

Pri takšnih hitrih preobrazbah so nam lahko v veliko pomoč umetniška dela, sploh kadar so polna različnih živih odtenkov. Poleg umetnine živahnih barv, na primer lahko v prostor dodate še glamurozne žametaste dekorativne blazine, ter nekaj kosov dekorja in prostor bo takoj zaživel v novi sveži podobi.

Odvisno od učinka, ki ga želite doseči v prostoru, ter seveda vašega okusa, lahko barvo poljubno kombinirate s širokim spektrom barv, saj se odlično obnese tako v kombinaciji s popolnoma kontrastnimi barvami, kot tudi z nevtralnimi. Je odlična barva za dodatke, kot so senčniki in blazin - lahko tudi le obrobe blazin. Odlično se ujame se s svežino bele, pa tudi z odtenki modre, vijolične in zelene, v kombinaciji z zlatimi detajli pa ustvarja zares razkošno vzdušje.