Product was successfully added to your shopping cart.

UŽIVAJTE V VSAKEM TRENUTKU Z DODATKI ZA DOM PODJETJA KAPIMEX

Prav v vsakem dnevu se najde nekaj trenutkov, ko pozabimo kako zelo zasedeni smo in uživamo v majhnih stvareh, kot je skodelica sveže kuhane kave ali čaja, dobra hrana, svež smoothie ali kozarec dobrega vina.

UŽIVAJTE V VSAKEM TRENUTKU Z DODATKI ZA DOM PODJETJA KAPIMEX

Podjetje Kapimex je že več kot 25 let vodilni distributer gospodinjskih in dekorativnih dodatkov za dom. Že več let se uspešno osredotočajo tudi na razvoj blagovnih znamk in inovativnih konceptov.

Gusta je njihova lastna blagovna znamka, pod katero ustvarjajo sodobne dodatke za dom, katere najdete tudi na naših policah in v spletni trgovini.

Je mlada, moderna, nizozemska znamka, s pridihom Skandinavskega in Sredozemskega stila. ''Me Gusta'' v španščini pomeni ''všeč mi je''. Inspiracijo črpa iz življenjskega stila, v katerem je vsak trenutek izkoriščen za nekaj posebnega. Prav v vsakem dnevu se najde nekaj trenutkov, ko pozabimo kako zelo zasedeni smo in uživamo v majhnih stvareh, kot je skodelica sveže kuhane kave ali čaja, dobra hrana, svež smoothie ali kozarec dobrega vina.

V naših salonih lahko najdete keramične posodice, skodelice, sklede in krožnike v sončnih, poletnih barvnih kombinacijah, v belo – modrih odtenkih z različnimi vzorci, ter pekače različnih velikosti in barv, skodelice, krožnike za testenine in pizzo v črni, ter črno-beli barvni kombinaciji, pa tudi pladnje za zajtrk v postelji, ter različne dodatke, ki so nepogrešljiv dodatek v vsaki kuhinji.

Preverite ponudbo in izberite svoj najljubši kos, ter uživajte v vsakem trenutku!