Product was successfully added to your shopping cart.

USTVARJANJE VZDUŠJA Z DIŠAVAMI ZA DOM

Ste kdaj globoko vdihnili svež, čist vonj in začutil novo energijo? Ali pa zvečer prižgali svečo, da bi se sprostili od stresnega dneva? Ni naključje - zahvaljujoč močni povezavi naših možganov s sistemom za voh, lahko nekateri vonji dejansko vplivajo na naše razpoloženje. Dišave vzbujajo razpoloženja, ker lahko naši možgani povezujejo stvari iz preteklih izkušenj in tako nam vonj sveže pečenih piškotkov lahko prikliče spomin na brezskrbno otroštvo.

USTVARJANJE VZDUŠJA Z DIŠAVAMI ZA DOM

Če iščete lepe dišave za dom, ki bodo dopolnile vaš romantični »shabby chic« stil, si oglejte nabor naših Mathilde M. dišav in francoskih dodatkov. Razvite v Provansi, bodo te dišave dodale pridih francoske elegance. Vsaka dišava je kompleksna in edinstvena, ustvarjena iz magične mešanice skrbno izbranih esenc, na voljo kot sprej za prostore ali posteljno perilo, dišeče obešanke za omare, difuzorji in sveče, mila, keramični medaljoni in še mnogo več.

Vsi dekorativni izdelki in vezenine Mathilde M. so narejeni ročno, dišave pa ustvarjene s pomočjo strokovnjakov v mestu Grasse v Provansi, ki je znano po ustvarjanju najboljših parfumov na svetu in tako izžarevajo čisto eleganco in ženstvenost.

Mathilde je hčerka španske šivilje, ki je že v otroštvu ustvarjala oblekice za svoje punčke iz ostankov tkanin in čipk, ki jih je dobila od mame. Kasneje se je poročila v Francijo in ko je sama postala mati, se ji ponovno prebudila želja po ustvarjanju s tkaninami. Mož je v tem prepoznal potencial in skupaj sta leta 1986 ustanovila podjetje Orval Crêations, v letu 2002 pa so razširili program še v dišave za dom in jih imenovali Mathilde M., kjer M ponazarja njeno dekliško ime. Videz dišav in dišavnih izdelkov je povzet iz romantičnega 18. stoletja in pripeljan v današnji čas, da nam zopet ponudbi nekaj svojega udobja v cvetnih in pudrastih vonjih.

Izdelki Mathilde M. ne vsebujejo EDTA (kisline, ki se uporablja kot konzervans za podaljšanje obstojnosti hitro hlapljivih produktov), saj je njihova razgradnja v okolju počasna in zahtevna, zato so se iz spoštovanja do okolja temu odpovedali. Ostale sestavine so mešane; naravne in sintetične.

Lično pakirani izdelki so primerni za več različnih priložnosti in pristojijo različnih ureditvam prostorov. Nič ne bo narobe, če dišavo podarite osebi, ki živi v strogo minimalističnem domu. V asortimaju pa se najdejo tudi izdelki za otroške sobice, kopalnice, pisarne kakor tudi izvirni izdelki za obdarovanje mladoporočencev.