Product was successfully added to your shopping cart.

JESENSKI TRENDI 2021

Trendi letošnje jeseni odražajo trajnejše spremembe, ki smo jih v svojih domovih naredili, kot odziv na pandemijo. Osrednja tema so udobje in barve.

JESENSKI TRENDI 2021

Trendi letošnje jeseni odražajo trajnejše spremembe, ki smo jih v svojih domovih naredili, kot odziv na pandemijo. Le ta je spremenila naš pogled na bivalne prostore in poudarila potrebo po funkcionalnosti in osebni noti.

Osrednja tema so udobje in barve. Rjava je nova siva, vračata se tudi taupe in zelena, sicer pa prevladujejo topli, zemeljski in nevtralni toni. Povsem beli prostori niso več in, kar pa ne pomeni, da morate pretiravati z barvami, saj bodo umirjeni, topli odtenki povsem dovolj.

Mehke in naravne teksture lesa in tkanin ustvarjajo občutek domačnosti in sproščenosti. Poudarek je na teksturi, dobrodošli so tudi cvetlični vzorci, ter medeninasti in zlati detajli, ki prostoru dodajajo toplo brezčasno noto.

Nekaj novih dekorativnih blazin in topla odeja v nevtralnih, toplih odtenkih, tu in tam pa detajl v barvi medenine, bodo torej hitro poskrbeli za prijetno jesensko vzdušje v vašem domu. Dodajte še lesen pladenj z vazo suhega cvetja in nekaj dišečimi svečkami in uživanje v dolgih jesenskih večerih se lahko prične.