Product was successfully added to your shopping cart.

RUSTIKALNA POROČNA OMIZJA

Za poroko v rustikalnem stilu so najbolj primerna izbira tekstilni izdelki iz lanu, saj so zaradi zrnate teksture in raznolikih barvnih kombinacij pogosto bolj formalna alternativa bombažnim.

RUSTIKALNA POROČNA OMIZJA

Ko gre za načrtovanje popolne poroke, je prav gotovo potrebno pomisliti tudi na izbiro tkanin, ki so osnova pri dekoraciji vsakega poročnega omizja.

Prti, namizni trakovi, pogrinjki in prtički se morajo seveda po svoji teksturi in izgledu ujemati z vsemi dekoracijami, cvetjem in celotnim konceptom oz. tematiko poroke.

Danes je na poročnih slavjih vedno bolj zaželen pridih rustikalnosti, ki ustvarja sproščeno vzdušje in občutek lahkotnosti, zato se vse več parov odloča za dekoracije, ki vključujejo naravne materiale in barve, za piko na i pa nato poskrbijo z izbiro pribora, krožnikov, kozarcev, osvetlitvijo in seveda cvetličnimi aranžmaji.

Za poroko v takšnem stilu so najbolj primerna izbira tekstilni izdelki iz lanu, saj so zaradi zrnate teksture in raznolikih barvnih kombinacij pogosto bolj formalna alternativa bombažnim.

V našem salonu sedaj najdete pestro izbiro lanenih tekstilnih izdelkov češkega podjetja H&D, a.s., vse od prtov, namiznih trakov, pogrinjkov, prtičkov, kuhinjskih krp, košaric za prigrizke pa do žepkov za pribor.