Product was successfully added to your shopping cart.

PREDPRAŽNIKI SALONLOEWE

Izredno kvalitetni predpražniki Salonloewe s petletno garancijo

PREDPRAŽNIKI SALONLOEWE

V deževnem vremenu se vsi še posebej zavedamo pomena kvalitetnega predpražnika pred vhodom, saj le ta preprečuje vnos umazanije in mokrote v stanovanje. V našem salonu smo ponudbo pred kratkim dopolnili z izredno kvalitetnimi predpražniki Salonloewe s petletno garancijo, katere proizvaja nemško podjetje Efia.

Primerni so za uporabo v zunanjih ali notranjih prostorih, tudi za prostore s talnim ogrevanjem. So ekološke izdelave, neškodljivi za zdravje in primerni tudi za alergike. Zelo dobro vpijajo vlago in umazanijo, ter absorbirajo zvok; spodnja plast je iz gume, ki ne drsi in skrbi, da predpražnik vedno ostane na svojem mestu.

Vzdrževanje je povsem preprosto, najbolje je ohlapno zmečkano preprogo obrnjeno navzven oprati v pralnem stroju na temperaturi od 40° C do 60° C, na majhnih obratih, z blagim detergentom in nato posušiti na zraku ali v sušilnem stroju (prav tako na majhnih obratih).

Preproge odlikujejo različni slogi, od rustikalnega, do urbanega; od igrivih vzorcev pa do jasnih linij. Podjetje ima tudi licenčne pogodbe z nekaterimi umetniki, tako v naših salonih najdete tudi predpražnike znamke Wachtmeister Lifestyle s pisanimi mačjimi podobami umetnice Rosine Wachtmeister.