Product was successfully added to your shopping cart.

PRAZNIČNA OKRASITEV DOMA

Mesec december. Eden nabolj prazničnih in hkrati najlepših mesecev v celem letu. Mesec poln bleščic, prazničnih lučk, balončkov, daril, druženja z našimi najbližjimi, ter čakanja na prve snežinke.

PRAZNIČNA OKRASITEV DOMA

Mesec december. Eden nabolj prazničnih in hkrati najlepših mesecev v celem letu. Mesec poln bleščic, prazničnih lučk, balončkov, daril, druženja z našimi najbližjimi, ter čakanja na prve snežinke. V tem čarobnem mesecu, se vsi trudimo, da bi v svojem domu pričarali pravo praznično vzušje, zato bomo z vami delili nekaj nasvetov, ki vam bodo lahko v pomoč pri okrasitvi doma.

Praznične lučke, balončki, storži in bleščice

Pri decemberski praznični okrasitvi doma, so prav gotovo nepogrešljive praznične lučke in balončki, prikupna popestritev pa so lahko tudi storži, ki jih prav tako lahko polepšamo z bleščicami. Lučke lahko uporabimo povsod, saj se sedaj dobijo tudi takšne, pri katerih se žarnice ne segrevajo in zato ni nevarnosti, da bi prišlo do požara. Podobno je z balončki oz. bunkicami, katere so lahko super dodatek tudi na praznični mizi, v vazah, laternah, na adventnih venčkih in še kje, poleg pa lahko postavimo še kakšen praznično, z bleščicami okrašen storž; tiste, ki se še držijo vejic, pa lahko uporabimo tudi kot šopek.

Praznične barve

Nove trendi barvne kombinacije v letu 2018 so zelena in mint s prozornimi dodatki, roza in srebrno-siva, tradicionalna rdeče-bela, ter zlata v kombinaciji s svetlo modro. Poleg modernih trendovskih kombinacij pa letos v nas zbujajo nostalgične občutke brezskrbnosti, udobja in topline tradicionalne srebrno-zlate in zlato-rdeče kombinacije.