Product was successfully added to your shopping cart.

POROČNA DEKORACIJA

S prihodom toplejših dni, bodoče neveste začnejo še bolj intenzivno razmišljati o podobi svojega pravljičnega dogodka. Pri izbiri drobnih dodatkov, ki bodo sanjskemu dnevu dali posebno noto, bo dodobra vpeta vsaka nevesta ne glede na to ali ima najetega organizatorja porok ali pa se zadeve loti sami.

POROČNA DEKORACIJA

S prihodom toplejših dni, bodoče neveste začnejo še bolj intenzivno razmišljati o podobi svojega pravljičnega dogodka. Pri izbiri drobnih dodatkov, ki bodo sanjskemu dnevu dali posebno noto, bo dodobra vpeta vsaka nevesta ne glede na to ali ima najetega organizatorja porok ali pa se zadeve loti sami. V Les Stildéco program smo dodali drobne romantične dodatke, svečnike in vaze, s katerimi boste okrasili in pripravili poročna omizja ter pričarali poseben ambient.

Svečke so nepogrešljive v večernih urah, saj topla svetloba prižge posebne iskrice v očeh in ustvari romantično vzdušje. Posebno bogati so videti osrednji aranžmaji na mizi s cvetjem in svečniki ali plavajočimi svečkami. Bodite pozorni, da se svečke ne približajo robu posode saj lahko zaradi toplote posoda poči, voda pa bo zmočila mizo in morda še goste. Z malimi plavajočimi posodicami teh skrbi ne boste imeli, pa tudi cvetje se ne bo moglo ožgati.

Želimo vam lepo doživetje!