Product was successfully added to your shopping cart.

POD STEKLENO KUPOLO

Steklene kupole oz. pokrovi so zadnje čase priljubljene pri dekoriranju prostorov in ne le pri shranjevanju sira ali rogljičkov..

POD STEKLENO KUPOLO

Steklene kupole so zadnje čase izredno priljubljene pri dekoriranju prostorov in ne le pri shranjevanju sira ali rogljičkov.

Njihova prednost je da dekoracijo pod kupolo obvarujejo prahu, poleg tega pa še lepo izgledajo.

Nižje kupole so bolj primerne za hrano, višje pa so odlična izbira predvsem za dekoracijo.

Pod njih lahko na primer postavite šopek suhega cvetja ali venček, uporabne so tudi za razno razne kipce in figure, morda tudi takšne, ki so krasile torto za rojstni dan, pa jih želite ohraniti za spomin (tu je potrebno biti previden le, da figurice ne bi načela plesen). Svoje mesto pod kupolo prav tako lahko najde kak poseben svečnik ali svečka (seveda ne prižgana), saj se na tistih brez pokrova rada nabere plast prahu, ki pokvari celoten videz sveče. Super popestritev so tudi LED sveče in verige, ob čemer priporočamo izbiro čim tanjše žice.

V kolikor pod kupolo postavljamo več kot en kos dekoracije, bodimo pozorni na kompozicijo in višino dekorja pod kupolo – naše oko bo bolj pritegnilo če bodo elementi različne višine, poleg tega je boljša izbira je postavitev v obliki trikotnika, kot v ravni liniji.