Product was successfully added to your shopping cart.

NASVETI ZA KOMBINIRANJE DODATKOV V MODRI BARVI


NASVETI ZA KOMBINIRANJE DODATKOV V MODRI BARVI

Modra barva ima ogromno različnih odtenkov, od svetlih do temnih, toplih in hladnih.

Dodatki za dom v bogatih modrih odtenkih so najlepši na naravni svetlobi, obsijani s soncem, kombiniramo pa jih lahko z mnogo različnimi barvami.

Klasična kombinacije modre in bele barve ustvarja občutek svežine in lahkotnosti. Bela barva se lepo poda k vsem odtenkom modre barve. Dodatki v takšni barvni kombinaciji pa se odlično podajo v vse poletno obarvane prostore z morsko tematiko. Keramika poslikana z vzorci v kombinaciji snežno bele in modre barve je že dolga leta priljubljena v mnogih državah po svetu, od Kitajske pa vse do Portugalske.

Takšne barvne kombinacije nato z lahkoto nadgradimo z dodatki v peščenih in beige odtenkih, ki v prostor vnesejo toplino. Na splošno se modra barva super ujame z vsemi odtenki rjave. Zelo elegantno se modro barvo lahko kombinira tudi z lesenimi dodatki. Odlično se na primer ujame z lesom ameriškega oreha, češnje, mahagonija in teaka.

Super se ujamejo tudi z vsemi odtenki oranžne in rumene barve. V tem primeru je dobro poskrbeti da med seboj kombiniramo tople ali hladne barvne tone. Kontrastne kombinacije rumene ali oranžne in modre ustvarjajo izjemne prostore v eklektičnem stilu. Ljubitelji drznih barvnih kombinacij pa modro z lahkoto kombinirajo tudi z rdečo ali roza barvo.