Product was successfully added to your shopping cart.

OPREMLJANJE MOŠKEGA BRLOGA

Pri opremljanju moškega brloga si lahko privoščite skorajda vse, predvsem pa veliko zabave. Predstavljajte si teme iz katerih lahko vzamete navdih in vam omogočijo drzno ter izvirno opremljanje, ki bo izrazilo vašo osebnost ter predstavite hobije, ki vam veliko pomenijo.

OPREMLJANJE MOŠKEGA BRLOGA

Pri opremljanju moškega brloga si lahko privoščite skorajda vse, predvsem pa veliko zabave.

Predstavljajte si teme iz katerih lahko vzamete navdih in vam omogočijo drzno ter izvirno opremljanje, ki bo izrazilo vašo osebnost ter predstavite hobije, ki vam veliko pomenijo. Imate radi morje, plovbo ali pomorsko tematiko? S pomočjo našega nabora replik starinskih vesel, ladijskih krmil, modelov ladij, kompasov in drobnih artiklov iz medenine, si boste lahko ustvarili prostor, ki bo spominjal na kapetanovo podpalubje.

Stene lahko izkoristite tudi za razne ploščice z duhovitimi napisi, ki bodo zabavali vaše goste ali na šaljiv način ujezili vašo boljšo polovico, pogled pa bodo privabile vintage pločevinaste črke.

Opremljanje moških prostorov praviloma pomeni uporabo temnejših barvnih tonov in grobih materialov, za kar je industrijski slog zelo primeren. Kovinske luči in stoli oblečeni z usnjem, starinski kovček namesto mizice ter model živalske lobanje bodo poudarile moško robatost, pri tem pa ni potrebno zanemariti lepih oblik, prefinjenih detajlov ali bogate zgodbe, ki stoji v ozadju takega dekorja. Tudi tukaj štejejo izvirni detajli. Domiselne dodatke si lahko izdelate sami, na primer obešalnike iz kovinskih cevi, svetila iz odsluženih buteljk ali pladenj iz stare pločevine.

V kolikor vam čas ne dopušča »sam svoj mojster« projektov, smo za vas take izdelke pripravili v naši trgovini. Ne pozabite še na svoje najljubše »igrače«, velike zaslone, dobro ozvočenje, mini bar za hladno pijačo in uživanje se lahko začne.