Product was successfully added to your shopping cart.

IDEJE ZA POROČNA DARILA

Izbira darila za mladoporočenca je nadvse pomembna naloga

IDEJE ZA POROČNA DARILA

Poročna sezona je že v polnem teku, zato svatje že pridno izbirate poročna darila. Izbira je nadvse pomembna naloga, saj vsakdo želi podariti nekaj najlepšega in najboljšega, kar bo mladoporočencema ostalo v lepem spominu.

Za vas smo pripravili nekaj predlogov za poročna darila, ki bi jih bila po našem vesel vsak mlado-poročeni par.

Dodatki za dom v beli barvi

Bela barva simbolizira poroko, ker je nevtralna pa jo je tudi lažje umestiti v prostor. Takšna darila v spomin ostanejo za zmeraj, pazite le da izberete kose, ki se bodo tudi stilno lepo podali v njun skupni dom.

Posoda za hlajenje vina, stojalo za vino ali bar za pijačo

Poleg seveda ne pozabite kupiti še buteljk(e) res kvalitetnega vina ter pripisati osebnega sporočila. Lahko na primer pripišete, da naj steklenico vina odpreta ob prvem prepiru ali pa ob obletnici.

Kompas

Kompas je lahko samostojno darilo, lahko pa ga podarite tudi poleg darilnih bonov za pustolovščino ali vodiča po kraju, kamor se mladoporočenca odpravljata na poročno potovanje, v čestitko pa napišete, da je to poseben kompas, za katerega upate, da jima bo vedno pokazal pravo skupno pot.

Velik pladenj s skodelicami za kosmiče in kavo

Poleg lahko podarite še posodico domače granole in kave ter v voščilo pripišete, da mladoporočencema želite čim več čudovitih, lenobnih nedeljskih juter.

Piknik košara in odeja za piknik

Skupaj z buteljko dobrega vina in morda suhimi mesninami ter predlogom kam naj se mladoporočenca odpravita na piknik.